Întrebări de cont și retragere

Întrebări despre autentificare, siguranța contului, detaliile de plată și plecare.

#Cum mă autentific?

Te poți autentifica cu un cont Google. Celelalte butoane de pe ecranul de autentificare nu sunt încă disponibile.

#Contul meu este ținut în siguranță?

Autentificarea este gestionată de serviciul de autentificare a contului. 321 Downloader nu stochează el însuși parola ta.

#321 Downloader stochează detaliile cardului meu?

Nu. 321 Downloader nu stochează numere de card sau CVC. Stripe gestionează informațiile de plată.

#Cum îmi șterg contul?

Solicită ștergerea contului din Gestionarea contului pe pagina contului. Poți anula în perioada de așteptare după ce soliciți.

#Ștergerea contului încheie și abonamentul?

Când retragerea se finalizează, abonamentul este lichidat astfel încât să nu rămână o taxă automată viitoare. Retragerea nu este o rambursare.

#Ce se întâmplă cu datele mele după ce plec?

Datele personale sunt șterse sau de-identificate. Înregistrările de comandă și plată necesare pentru lege sau taxe pot fi păstrate o perioadă.

#Mă pot înscrie din nou după ce plec?

Te poți înscrie din nou cu același e-mail. Un plan plătit anterior și datele personale sau STT șterse nu sunt restaurate automat.

Pe această pagină