Bezpieczeństwo i prywatność
Prywatność jest na pierwszym miejscu.
321 Downloader przetwarza tylko informacje potrzebne do świadczenia usługi i traktuje ochronę konta oraz danych jako zasadę podstawową.
Komunikacja między witryną a naszymi serwerami korzysta z HTTPS. Logowanie i dane konta są obsługiwane przez aktualny system uwierzytelniania.
Zasady bezpieczeństwa 321 Downloader
Tylko to, co potrzebne
Przetwarzamy informacje potrzebne do działania usługi, takie jak konto, plan i dane wsparcia. Nie zbieramy dodatkowych informacji, które nie są wymagane.
Szyfrowana komunikacja
Komunikacja między witryną 321 Downloader a naszymi serwerami jest chroniona protokołem HTTPS. Dane w transporcie korzystają z szyfrowanego połączenia.
Bezpieczne logowanie
Logowanie obsługuje aktualny system uwierzytelniania. 321 Downloader nie przechowuje samodzielnie haseł logowania społecznościowego.
Ograniczony dostęp do danych
Dane konta i operacyjne są obsługiwane tylko przez uwierzytelnione sesje użytkownika i autoryzowane procesy administracyjne. Wewnętrzne ścieżki administracyjne nie są udostępniane na stronach publicznych.
Konto, którym możesz zarządzać
Zalogowani użytkownicy mogą przeglądać dane konta i wnioskować o usunięcie konta ze strony konta.
Szyfrowane połączenie
Komunikacja między witryną 321 Downloader a naszymi serwerami jest chroniona protokołem HTTPS. downloader.321bro.com korzysta z szyfrowanego transportu, co pomaga chronić dane w transporcie.
Logowanie i ochrona konta
Logowanie do konta obsługuje aktualny system uwierzytelniania witryny. Metody społecznościowe faktycznie podłączone na ekranie logowania to Google, Apple i Facebook.
321 Downloader nie przechowuje haseł dostawców logowania społecznościowego. Po zalogowaniu dostęp do konta jest kontrolowany przez uwierzytelnioną sesję użytkownika.
Dane przetwarzamy tylko w niezbędnym zakresie
Obecna usługa przetwarza dane konta, informacje o planie i licencji, zapytania do wsparcia oraz rekordy użycia potrzebne do świadczenia funkcji.
Sposób przetwarzania danych może się różnić w zależności od funkcji. Staramy się ograniczać zakres przetwarzania do niezbędnego minimum.
Możesz zarządzać kontem i danymi
Konto możesz usunąć ze strony konta. Po potwierdzeniu dostęp do usługi się kończy, przyszłe płatności automatyczne zostają wstrzymane, a dane osobowe są usuwane. Niektóre zapisy płatności mogą być przechowywane, gdy wymaga tego prawo. Usunięcie konta nie jest zwrotem.
Zapytania do wsparcia są obsługiwane ostrożnie
Zapytania wysłane przez centrum pomocy są przechowywane, aby operatorzy mogli je przejrzeć. Nie publikujemy adresu e-mail wsparcia na stronach publicznych, a dostęp do zapytań jest ograniczony do autoryzowanych procesów administracyjnych.
Jasne zasady
Polityka prywatności
Zobacz, jakie informacje przetwarza obecna usługa i w jakim celu.
Regulamin
Przeczytaj warunki korzystania z usługi.
Usunięcie konta
Złóż wniosek o usunięcie ze strony konta. Dostęp kończy się po potwierdzeniu.
Centrum pomocy
W centrum pomocy znajdziesz wskazówki dotyczące instalacji i korzystania.
Kontakt z pomocą
Jeśli potrzebujesz pomocy, użyj formularza zgłoszenia.