Sikkerhet og personvern
Personvernet kommer først.
321 Downloader behandler bare informasjonen som trengs for å levere tjenesten, og ser beskyttelse av kontoen og dataene dine som et kjerneprinsipp.
Kommunikasjonen mellom nettstedet og serverne våre bruker HTTPS. Innlogging og kontoinformasjon håndteres gjennom det gjeldende autentiseringssystemet.
Sikkerhetsprinsipper for 321 Downloader
Bare det vi trenger
Vi behandler informasjon som trengs for å drive tjenesten, for eksempel konto, plan og support. Vi samler ikke inn ekstra informasjon som ikke kreves.
Kryptert kommunikasjon
Kommunikasjonen mellom 321 Downloader-nettstedet og serverne våre er beskyttet med HTTPS. Data underveis bruker en kryptert tilkobling.
Sikker innlogging
Innlogging håndteres gjennom det gjeldende autentiseringssystemet. 321 Downloader lagrer ikke selv passord for sosial innlogging.
Begrenset datatilgang
Konto- og driftsdata håndteres bare gjennom autentiserte brukerøkter og autoriserte administratorflyter. Interne administratorstier vises ikke på offentlige sider.
En konto du kan administrere
Innloggede brukere kan gjennomgå kontoopplysninger og be om sletting fra kontosiden.
Kryptert tilkobling
Kommunikasjonen mellom 321 Downloader-nettstedet og serverne våre er beskyttet med HTTPS. downloader.321bro.com bruker kryptert transport, som bidrar til å beskytte data underveis.
Innlogging og kontobeskyttelse
Kontoinnlogging håndteres gjennom nettstedets gjeldende autentiseringssystem. De sosiale innloggingene som faktisk er koblet på innloggingsskjermen, er Google, Apple og Facebook.
321 Downloader lagrer ikke passord fra leverandører av sosial innlogging. Etter innlogging styres kontotilgang gjennom den autentiserte brukerøkten.
Vi behandler data bare så langt det trengs
Den gjeldende tjenesten behandler kontoinformasjon, plan- og lisensinformasjon, supporthenvendelser og bruksoppføringer som trengs for funksjonene.
Hvordan data behandles kan variere per funksjon. Vi tar sikte på å holde omfanget så lite som nødvendig.
Du kan administrere kontoen og dataene dine
Du kan slette kontoen fra kontosiden. Etter bekreftelse opphører tilgangen, fremtidige automatiske betalinger stopper, og personopplysninger slettes. Enkelte betalingsoppføringer kan beholdes når loven krever det. Å slette en konto er ikke en refusjon.
Supporthenvendelser behandles nøye
Henvendelser sendt via hjelpesenteret lagres slik at operatører kan gjennomgå dem. Vi publiserer ikke en support-e-post på offentlige sider, og tilgang til henvendelser er begrenset til autoriserte administratorflyter.
Tydelige retningslinjer
Personvernerklæring
Se informasjonen den gjeldende tjenesten behandler, og hvorfor den brukes.
Vilkår for bruk
Les vilkårene som gjelder for bruk av tjenesten.
Slett konto
Be om sletting fra kontosiden. Tilgangen opphører etter at du har bekreftet.
Hjelpesenter
Finn installasjons- og brukshjelp i Hjelpesenteret.
Kontakt support
Hvis du trenger hjelp, bruk supportskjemaet.