Χρήση

Λογαριασμός και πλάνα

Ελέγξτε Guest, Free, Plus, Pro ή Ultra και κατανοήστε την επιστροφή στο Free μετά τη λήξη.

Ελέγξτε το τρέχον πλάνο στο Κέντρο λογαριασμού. Μετά το τέλος πληρωμένης περιόδου, ο λογαριασμός επιστρέφει στο Free.

#Τι μπορείτε να κάνετε

#Επισκέπτης / Free / Plus / Pro / Ultra

Το Guest είναι περιορισμένη δοκιμή χωρίς σύνδεση. Το Free ξεκινά μετά από κοινωνική σύνδεση. Plus, Pro και Ultra είναι πληρωμένα πλάνα.

#Σύνδεση

Συνδεθείτε με υποστηριζόμενη κοινωνική σύνδεση. Δεν υπάρχει ξεχωριστός λογαριασμός με κωδικό.

#Έλεγχος τρέχοντος πλάνου

Δείτε το τρέχον πλάνο στην ενότητα πλάνου / συνδρομής του Κέντρου λογαριασμού.

#Μετά τη λήξη, Free

Όταν τελειώσει μια πληρωμένη περίοδος, ο λογαριασμός μεταβαίνει αυτόματα στο Free.

#Χρήση

  1. Ανοίξτε το Κέντρο λογαριασμού για να δείτε το email και το τρέχον πλάνο.
  2. Πηγαίνετε στις Τιμές αν χρειάζεστε υψηλότερο πλάνο.
  3. Όταν τελειώσει μια πληρωμένη περίοδος, ο λογαριασμός γίνεται Free.

#Αναμενόμενο αποτέλεσμα

Ένας συνδεδεμένος λογαριασμός μπορεί να δει το τρέχον πλάνο στο Κέντρο λογαριασμού.

#Αν δεν λειτουργεί

Αν το πλάνο φαίνεται λάθος, αποσυνδεθείτε και συνδεθείτε ξανά, μετά συγκρίνετε με τη Χρέωση ή τις FAQ.

Σε αυτή τη σελίδα